Op 14, 15, 16 maart 2022 gaat Midden-Delfland naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. Om u te helpen om tijdens de gemeenteraadsverkiezingen de juiste keus te maken, heeft MijnPartij de belangrijkste speerpunten voor u op een rij gezet. Hier leest u de speerpunten die betrekking hebben op de hele gemeente en het buitengebied. 

  1. Bouwen van starters en senioren woningen
    Er zijn in verhouding genoeg eengezinswoningen. Echter de jongere generatie kan geen woning vinden. MijnPartij wil de doorstroming bevorderen door het realiseren van extra starters-, maar ook seniorenwoningen. Waardoor de senioren door kunnen schuiven en er eengezinswoningen vrij komen. Starterswoningen dienen dusdanig gebouwd te worden dat deze ook voor de volgende eigenaar een starterswoning blijft.
  1. Geen openluchtmuseum
    Het bestaansrecht van Midden Delfland is het buitengebied tussen Den Haag en Rotterdam. Nog belangrijker vinden wij de gemeente met meer dan 19.000 inwoners en hun activiteiten en bedrijvigheid. Voor deze inwoners en bedrijven moet het goed vertoeven in Midden Delfland zijn.
  1. Aardgas
    Streven is om in 2050 aardgas vrij te zijn. Dit is in onze visie niet te betalen en te niet halen. Vooralsnog zetten wij in op spijtvrije aanpassingen. Denk hierbij aan isolatie van woningen.

Bekijk de speerpunten van de andere kernen: