Ga naar de inhoud
Home » Speerpunten voor Maasland

Speerpunten voor Maasland

Op 14, 15, 16 maart 2022 heeft u de kans gehad een stem uit te brengen tijdens de Gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Heeft u op Mijn Partij gestemd? Dan willen wij u nogmaals bedanken voor de getoonde steun die wij hebben ontvangen. Mede door uw stem, kunnen wij meer betekenen voor onze prachtige gemeente. Wij zullen er dan ook alles aan doen onze plannen en ideeën door te voeren. Daarin zullen wij, zoals u van ons gewend bent, actief handelen en de inwoners van Midden-Delfland altijd als rode draad blijven zien. 

Op deze pagina leest u de belangrijkste speerpunten van de gehele gemeente Maasland:

1.     De ontwikkeling van het centrum

Het centrum van Maasland is wat ons betreft een stuk minder levendig dan voorheen. Wij willen dit aanpakken middels een ontwikkelingsplan voor achter het oude stadhuis. Hierdoor zou het mogelijk worden meer activiteiten te kunnen ondernemen.

2.     Ontsluiting Maasland richting de A20

De verkeersveiligheid in Maasland is al enige tijd een probleem. Dit wordt er niet minder op door de ontwikkelingen rondom de Dijkpolder door Maassluis en het openen van de Blankenburgtunnel. De situatie zal namelijk verslechteren. Om dit te verhelpen willen wij graag in gesprek gaan met de MRDH (Metropool Rotterdam Den Haag) en de gemeente Maassluis. Alles in de hoop om dit knooppunt te verbeteren. 

3.     Het stimuleren van dorpsactiviteiten

Maasland kent jaarlijks een aantal grote evenementen. Denk hierbij aan het festival Hometown en het meerdaagse Sport & Spel. Wij vinden dat er door het jaar heen meerdere activiteiten moeten komen. Ook als het gaat om kleinschalige festiviteiten. Dit is iets wat wij willen gaan promoten.

Bekijk de speerpunten van de andere kernen: