Op 14, 15, 16 maart 2022 gaat Midden-Delfland naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. Om u te helpen om tijdens de gemeenteraadsverkiezingen de juiste keus te maken, heeft MijnPartij de belangrijkste speerpunten voor u op een rij gezet. Hier leest u de speerpunten die betrekking hebben op de hele gemeente en het buitengebied. 

 1. Herstel Koningin Julianaplein
  In de visie van MijnPartij moet dit weer echt een dorpsplein worden. Geen parkeerterrein. Parkeren dient opgelost te worden bij het centrumplan of de ontwikkeling van De Hoornbloem.
 1. Ontwikkeling bruisend horecaplein
  Het laatste café is alweer bijna drie jaar dicht. Er zijn enkele eetgelegenheden aanwezig. Graag zien wij meer horeca aanwezig, welke elkaar versterken en levendigheid in de kern brengt.
 1. Realiseren van zorgwoningen voor senioren
  Inwoners willen, zodra er zorg nodig is, graag in Den Hoorn blijven wonen. In tegenstelling tot Maasland en Schipluiden is er geen locatie hiervoor in Den Hoorn. Wij willen ons hard maken om dit ook te gaan realiseren in Den Hoorn.
 1. Saamhorigheidsgevoel versterken
  Door de recente uitbreidingen van Den Hoorn is het dorpsgevoel gedeeltelijk verdwenen. MijnPartij wil zich hard maken door het stimuleren van activiteiten om het dorpsgevoel niet geheel verloren te laten gaan.
 1. Centrumplan Den Hoorn
  In deze langslepende discussie zijn er alleen maar verliezers, ondanks dat wij als enige partij nooit voor deze situatie hebben voorgestemd, willen wij ons inzetten voor realisatie van het centrumplan.

Bekijk de speerpunten van de andere kernen: