Ga naar de inhoud
Home » Blog » Persbericht

Persbericht

Op Dinsdag 13 november 2012 houdt Mijn Partij! zijn half-jaarlijkse ledenvergadering. Deze vindt plaats in Huiskamerrestaurant Indigo, Singel 6,Schipluiden en vangt om 20.00 uur aan. Vanaf 19.30 uur is het restaurant open. De vergadering is openbaar en dus ook toegankelijk voor niet-leden.

Na de ledenvergadering,  tijdens welke leden onder meer een nieuw bestuur kiezen, houdt de heer Arnold van Adrichem, melkveehouder in Schipluiden, een inleiding over het project “Duurzaam boeren in Midden-Delfland”. Dit project heeft als doel de boeren in Midden-Delfland een duurzame toekomst te bieden en daarnaast de kwaliteit van het milieu en de natuurwaarden in dit gebied te behouden en te bevorderen.

Voor Mijn Partij is de instandhouding van het buitengebied van Midden-Delfland één van de speerpunten. De partij is zich er van bewust dat de boeren hiertoe een belangrijke sleutel in handen hebben. Om deze reden heeft zij de heer van Adrichem uitgenodigd het project, waarvan hij één van de initiatiefnemers is, toe te lichten. Het spreekt vanzelf dat de inleiding van de heer van Adrichem ook voor niet-leden van Mijn Partij interessant is. Het gaat immers over de toekomst van Midden-Delfland en die gaat alle inwoners van dit gebied ter harte !