Ga naar de inhoud
Home » Blog » Nieuwe burgemeester!

Nieuwe burgemeester!

Komende maandag 18 december hebben wij (de inwoners van Midden-Delfland) voor de komende zes jaren een nieuwe burgemeester, namelijk Fenna Noordermeer. Mevrouw Noordermeer wordt maandagavond om 20:00 beëdigd als burgemeester van Midden-Delfland. Dit is live te volgen via www.middendelfland.nl/uitzending

Mijn Partij kijkt uit naar een fijne samenwerking met mevrouw Noordermeer.

Waarnemend burgemeester Bram van Hemmen heeft afgelopen dinsdag afscheid genomen van de gemeenteraad.

#burgemeester#noordermeer#6jaar#MiddenDelfland
#MijnPartij

Onderstaande tekst is van de WOS-site gekopieerd
Artikel is van 4-12-2023.
Definitief: Fenna Noordermeer wordt burgemeester van Midden-Delfland

Fenna Noordermeer gaat vanaf halverwege deze maand aan de slag als nieuwe burgemeester van de gemeente Midden-Delfland. Maandag maakte minister Hugo de Jonge haar benoeming officieel.

De gemeenteraad droeg de in De Lier woonachtige Noordermeer (61) in oktober al voor als nieuwe burgemeester. De minister van Binnenlandse Zaken heeft Noordermeer daarna laten screenen en heeft vervolgens met haar gesproken. De benoeming is daarna voorgedragen aan de Koning, die haar heeft benoemd bij Koninklijk besluit.

Noordermeer is officieel de opvolger van Arnoud Rodenburg als kroonbenoemde burgemeester. Rodenburg was tot juli vorig jaar de burgervader van Midden-Delfland.
Momenteel is Bram van Hemmen interim-burgemeester. Van hem wordt in de raadsvergadering van 12 december afscheid genomen. De installatie van Noordermeer is op 18 december.