Ga naar de inhoud
Home » Blog » Mijn Partij

Mijn Partij

De partij is in 2005 gestart, nadat een aantal jaren daarvoor Ed Roeling zich had afgesplitst van de VVD en onder de naam Lijst Roeling zitting had genomen in de gemeenteraad. Omdat een partij niet wordt gestuurd en bestuurd door een enkel persoon, werd voor de vorige gemeenteraadsverkiezing gekozen voor de aansprekende naam Mijn Partij!. Dat velen zich konden vinden in de denkbeelden van Mijn Partij! bleek wel uit de verkiezingsuitslag. Er werden bij de verkiezingen twee zetels behaald in de gemeenteraad. Naast Ed Roeling werd de andere zetel  bezet door Ellen Snethlage-Barnard.

In de afgelopen 4 jaar heeft Mijn Partij! zich altijd kritisch, doch open en eerlijk, opgesteld. Met de komende gemeenteraadsverkiezingen voor de boeg was het tijd voor een verdere professionalisering van de vereniging. Er is daarvoor een hoop werk verricht en dit heeft geresulteerd in een hoop mooie dingen.

Kieslijst

Zo is er een volwaardige kieslijst samengesteld, met daarop meerdere prominente en betrokken inwoners van Midden Delfland. Mijn Partij hoopt hiermee ook meer jeugd te bereiken en zou graag zien dat meer jongeren zich zouden interesseren voor politiek en zich aansluiten bij Mijn Partij. De jeugd is toch de toekomst en daar zal Mijn Partij! zeker ook op in gaan zetten.  Mijn Partij! roept daarom ook iedereen, en zeker ook de jeugd, op om zoveel mogelijk te gaan stemmen!