groenewoestijn.jpg

Het verkiezingsprogramma van Mijn Partij!


Honey highway 1000x300

 

Bedankt voor uw stem!

Op 21 maart 2018 ging Midden-Delfland naar de stembus. Na een mooie campagneperiode hebben de Midden-Delflanders hun stem uitgebracht. Het CDA kwam als winnaar uit de bus, gevolgd door de OGP. Mijn Partij eindigde met drie zetels gelijk op de derde plaats met de VVD.

Tijdens de formatie bleek dat de twee partijen die de afgelopen vier jaar hebben geregeerd, wederom samen verder wilden. De VVD voegde zich bij hen, waardoor Midden-Delfland nu wordt geregeerd door een coalitie van CDA, OGP en VVD.

Mijn Partij zal, zoals u van ons gewend bent, vanuit de oppositie de plannen die door het college worden ingebracht controleren, beoordelen en uiteindelijk steunen of verwerpen. Zijn er ontwikkelingen in de gemeente die u graag onder onze aandacht wilt brengen? Wij horen het graag van u!

 

Mijn Partij, úw partij!

Mijn Partij! Is een lokale politieke partij. Lokale politieke partijen zijn moeilijk te plaatsen in het klassieke links- en rechtssysteem, zoals in de landelijke politiek. En dat is precies wat een lokale partij zo waardevol maakt. Mijn Partij! zit niet vast aan een landelijk opgelegde strategie, een specifieke religie of denkbeelden die voor Midden-Delflanders niet relevant of interessant zijn.

Beslissen op inhoud
Wij kunnen elk onderwerp puur op inhoud beoordelen: vanuit de gemeente, vóór de gemeente. Want wie kan nu beter beoordelen wat belangrijk is voor Midden-Delfland, dan de Midden-Delflanders zelf?

 

 

De ambitie van Mijn Partij!

brugfoto 2018

 

De afgelopen jaren heeft Mijn Partij! geprobeerd om vanuit de oppositie haar stempel te drukken op de wet- en regelgeving in de gemeente Midden-Delfland. Plannen die door het college zijn ingebracht werden mede door de inbreng van Mijn Partij! aangepast, verworpen of gesteund.

Mijn Partij! is er klaar voor
Na al die jaren in de oppositie, is het tijd om verder te kijken. Ambities uit te spreken. Mijn Partij! is klaar om mee te gaan regeren. Wij hopen na de gemeenteraadsverkiezingen genoeg zetels te bemachtigen om als serieuze gesprekspartner (of zelfs initiatiefnemer) deel te nemen aan de coalitiegesprekken. Een plek in de coalitie geeft Mijn Partij! de kans om zelf het beleid in de Gemeente Midden-Delfland te formuleren en de speerpunten in de praktijk te brengen, zodat we de inwoners van Midden-Delfland nóg beter kunnen vertegenwoordigen.

 

Het ontstaan van Mijn Partij!

Informatie volgt nog....

Contact

Twee keer per maand komt de fractie van Mijn Partij! samen in de fractiekamer op het gemeentehuis. Kom gerust eens bij ons binnen lopen als u iets met ons wilt bespreken! Wilt u zeker weten dat u ons niet misloopt? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor ons vergaderschema.

 

gemeentehuis MD Schipluiden

 

Fractiekamer
Anna van Raesfeltstraat 37
2636 HX Schipluiden

email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor de contactgegevens van onze fractieleden, klik hier. 

Perscontact
Voor vragen of verzoeken voor interviews kunt u terecht bij de fractievoorzitter van Mijn Partij, Ed Roeling. 

 

 

 

twittervogel
Copyright © 2020. All Rights Reserved.