betondorp.jpg

Vertel het ons, kom in gesprek

brugfoto 300 200

Het is bijna zover! U kunt binnenkort uw stem uitbrengen voor de gemeenteraad verkiezingen. Op verschillende momenten kunt u met ons in gesprek om meer te weten te komen over de speerpunten van Mijn Partij.
 

Lees meer...

Hoe werkt de gemeenteraad?

Wat doet de gemeenteraad

Tijdens de gemeenteraad verkiezingen beslist u mee over de samenstelling van de gemeenteraad. Maar wat doet de gemeenteraad precies? 

 

Lees meer...

Speerpunten voor Midden-Delfland

Honey highway 300X200

Op 21 maart 2018 mocht Midden-Delfland naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. Hier leest u alle speerpunten die Mijn Partij voor deze verkiezingen heeft geformuleerd voor de hele gemeente en het buitengebied.

Lees meer...

Speerpunten voor Den Hoorn

Speerpunten Den Hoorn 300x200

Op 21 maart 2018 mocht Midden-Delfland naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. Hier leest u alle speerpunten die Mijn Partij voor deze verkiezingen heeft geformuleerd voor de dorpskern van Den Hoorn.

Lees meer...

Speerpunten voor Maasland

Speerpunten MaaslandOp 21 maart 2018 mocht Midden-Delfland naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. Hier leest u alle speerpunten die Mijn Partij voor deze verkiezingen heeft geformuleerd voor de dorpskern van Maasland.

Lees meer...

Speerpunten voor Schipluiden

Speerpunten Schipluiden 2 300x200

Op 21 maart 2018 mocht Midden-Delfland naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. Hier leest u alle speerpunten die Mijn Partij voor deze verkiezingen heeft geformuleerd voor de dorpskern van Schipluiden.

Lees meer...

Copyright © 2018. All Rights Reserved.