Ga naar de inhoud
Home » Blog » De ambitie van Mijn Partij

De ambitie van Mijn Partij

brugfoto 2018

De afgelopen jaren heeft Mijn Partij geprobeerd om vanuit de oppositie haar stempel te drukken op de wet- en regelgeving in de gemeente Midden-Delfland. Plannen die door het college zijn ingebracht werden mede door de inbreng van Mijn Partij! aangepast, verworpen of gesteund.

Mijn Partij is er klaar voor
Na al die jaren in de oppositie, is het tijd om verder te kijken. Ambities uit te spreken. Mijn Partij is klaar om mee te gaan regeren. Wij hopen na de gemeenteraadsverkiezingen genoeg zetels te bemachtigen om als serieuze gesprekspartner (of zelfs initiatiefnemer) deel te nemen aan de coalitiegesprekken. Een plek in de coalitie geeft Mijn Partij de kans om zelf het beleid in de Gemeente Midden-Delfland te formuleren en de speerpunten in de praktijk te brengen, zodat we de inwoners van Midden-Delfland nóg beter kunnen vertegenwoordigen.